Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une recette traditionnelle, à base de quinoa, qui vous transporte illico à Cusco.

Cook expert

Step 1
Épluchez les oignons, puis coupez-les en quartiers.

Step 2
Épluchez puis coupez les carottes en cubes.

Step 3
Dans le bol inox du Cook Expert, ajoutez : les oignons, les carottes et l'ail. Mixez 5 secondes / vitesse 5, puis raclez les parois à l'aide d'une maryse.

Step 4
Pendant ce temps, rincez puis égouttez le quinoa.


Step 5
Dans le bol inox du Cook Expert, ajoutez : la tomate, 250g d'eau par personne, le bouillon cube et le quinoa. Salez et poivrez. Lancez le programme 'expert' 50 min / vitesse 1A / 100°C.


Step 6
Servez la soupe péruvienne au quinoa dans une assiette creuse ou un bol. Ajoutez la feta émiettée par-dessus et parsemez de persil ciselé, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !

Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'assaisonner la soupe de cumin, de gingembre & de piment d'Espelette.
- Aurélie, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 419 cal. | 
| Fat | 19 g | 
| Carbohydrates | 42 g | 
| Protein | 14 g | 
| Fiber | 10 g | 
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Soupe péruvienne au quinoa" contains 419 Energy, 19 g of Fat, 42 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion | 
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion | 
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion | 
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...

