Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Comme un dahl carnivore pour les faims qui ont très faim.
Make sure you have...
Cookeo, Peeler
Step 1
Épluchez puis émincez finement les oignons.
Step 2
Épluchez puis émincez finement le gingembre.
Step 3
Coupez le poulet en petits morceaux.
Step 4
Dans le bol du Cookeo, ajoutez : les oignons, l'ail râpé, le gingembre, le poulet, la pâte de curry et un filet d'huile d'olive. Lancez la cuisson en mode 'dorer' pendant 2 minutes.
Step 5
Pendant ce temps, épluchez, puis coupez les carottes en rondelles.
Step 6
Ajoutez les lentilles, les carottes, la chair de tomates et 200ml d'eau chaude par personne dans le bol du Cookeo. Salez, poivrez puis poursuivez la cuisson en mode 'sous-pression' pendant 20 minutes.
Step 7
Une fois les carottes tendres à cœur, ajoutez le lait de coco et mélangez. Servez la soupe de lentilles au poulet dans un bol. Ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 386 cal. |
Fat | 13 g |
Carbohydrates | 36 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Soupe de lentilles au poulet" contains 386 Energy, 13 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...