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Un plat complet, vitaminé et légèrement relevé, parfait pour les froides soirées d'hiver.
Make sure you have...
Cookeo, Peeler
Step 1
Épluchez puis émincez finement les oignons.
Step 2
Dans le bol du Cookeo, ajoutez : les oignons, le curcuma et un filet d'huile d'olive. Lancez la cuisson en mode 'dorer' pendant 2 minutes.
Step 3
Pendant ce temps, épluchez, puis coupez les carottes en petits dés.
Step 4
Ajoutez les carottes et le curcuma dans le bol du Cookeo. Poursuivez la cuisson en mode 'dorer' pendant 4 minutes.
Step 5
Ajoutez ensuite le blé, le jus de citron vert, 350 ml d'eau chaude par personne, le cube de bouillon de légumes et le concentré de tomates. Salez, poivrez puis lancez la cuisson en mode 'sous-pression' pendant 15 minutes.
Step 6
Une fois les carottes tendres à cœur, servez la soupe dans un bol. Ajoutez un filet de crème ou de lait de coco et quelques feuilles de persil, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 329 cal. |
Fat | 8 g |
Carbohydrates | 49 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 12 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Soupe complète au blé & carottes" contains 329 Energy, 8 g of Fat, 49 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 12 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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