Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ce bouillon léger aux saveurs asiatiques est parfait pour un soir de semaine !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Épluchez puis coupez les carottes en tagliatelle, à l'aide d'un économe.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une casserole, sur feu moyen. Ajoutez l'ail et le gingembre râpés, le curry et les tagliatelle de carottes. Faites revenir le tout 1 à 2 minutes, en remuant.
Step 3
Ajoutez 200 ml d'eau chaude par personne et le bouillon cube. Mélangez, puis laissez mijoter 3 à 4 minutes.
Step 4
Une fois les carottes cuites, versez le lait de coco et mélangez à nouveau.
Step 5
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les gyoza et faites-les dorer 2 minutes. Ajoutez un filet d'eau chaude, couvrez et poursuivez la cuisson 2 minutes.
Step 6
Une fois les gyoza cuits, retirez le couvercle et laissez le reste de l'eau s'évaporer 1 minute.
Step 7
Servez la soupe coco dans un bol avec les gyoza. Parsemez de graines de sésame et de coriandre fraîche, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 361 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 36 g |
Protein | 9 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Soupe coco & gyoza" contains 361 Energy, 19 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 9 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...