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Saumon au cidre & purée de chou-fleur

6 reviews

Une purée gourmande, un poisson cuit à point et une sauce nappante au cidre... Un vrai régal !

Camille C.
Camille C.
CookExpert
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Green-score
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Heart422
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

23 minutesCook time

Calories

514 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Cook expert, Frying pan

recipe

Cauliflower (fresh)

Step 1

Si besoin, faites décongeler le saumon. Lavez puis coupez le chou-fleur en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4 selon leur taille. Coupez le tronc en petits cubes.

Step 2

Installez le bol inox avec 500 ml d'eau, ajoutez le panier vapeur avec le chou-fleur. Lancez le programme vapeur, 20 minutes.

Salmon (fresh)

Step 3

Dans une poêle avec un filet d'huile, faites cuire le saumon pendant 4 minutes côté peau.

Yellow onion

Step 4

Pendant ce temps, épluchez puis coupez l'oignon en fines lamelles.

Salmon (fresh)

Step 5

Retournez le saumon et faites cuire 1 minute de chaque côté. Débarrassez sur une assiette.

Step 6

Gardez la même poêle puis faites revenir les oignons pendant 2 minutes sur feu moyen en remuant.

Hard cider

Step 7

Ajoutez le cidre pour déglacer les sucs de cuisson. Grattez le fond de la poêle avec une spatule.

Crème fraîche

Step 8

Ajoutez la crème fraîche et mélangez. Salez et poivrez.

Step 9

Déposez le saumon dans la poêle pendant 2 minutes le temps que la sauce épaississe légèrement.

Cauliflower (fresh)

Step 10

À la fin du programme, videz le bol et replacez le chou-fleur égoutté dans le bol inox. Ajoutez une noisette de beurre, salez et poivrez. Lancez le programme expert, 3 minutes/vitesse 5/60°C.

Step 11

Servez la purée de chou-fleur avec le saumon, nappez de sauce, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy514 cal.
Fat36 g
Carbohydrates17 g
Protein31 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Saumon au cidre & purée de chou-fleur" contains 514 Energy, 36 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Saumon au cidre & purée de chou-fleur