Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Poulet au cidre & purée de potimarron
6 reviewsUn plat à servir avec une bolée de cidre frais !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan, Cook expert
recipe

Step 1
Lavez, puis coupez le potimarron en 2. Videz-le avec une cuillère à soupe, puis coupez-le en dés.
Step 2
Installez le bol inox avec 500 ml d'eau, ajoutez le panier vapeur avec le potimarron. Lancez le programme vapeur/15 minutes.

Step 3
Pendant ce temps, coupez le poulet en lamelles.

Step 4
Épluchez puis coupez l'oignon en lamelles.
Step 5
Faites chauffer une filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet et les oignons. Salez, poivrez et faites le tout revenir 4 à 5 minutes jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.

Step 6
Déglacez avec le cidre et laissez réduire 3 minutes.

Step 7
Ajoutez ensuite la crème et mélangez. Réservez au chaud.
Step 8
Vérifiez la cuisson du potimarron puis égouttez-le. Ajoutez noisette de beurre par personne, Salez, poivrez puis lancez le programme expert/ 3 à 4 minutes/ vitesse 5/ 60°C, jusqu'à obtenir une purée bien lisse.
Step 9
Servez la purée de potimarron dans une assiette avec le poulet au cidre. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 349 cal. |
| Fat | 12 g |
| Carbohydrates | 15 g |
| Protein | 38 g |
| Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet au cidre & purée de potimarron" contains 349 Energy, 12 g of Fat, 15 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







