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Poulet au cidre & purée de potimarron

9 reviews

Un plat à servir avec une bolée de cidre frais !

Camille C.
Camille C.
CookExpert
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Green-score
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Heart531
Prep Time

4 minutesPrep time

Cooking Pot

20 minutesCook time

Calories

511 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Cook expert, Frying pan

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Lavez, évidez puis coupez la courge en deux. Coupez-la ensuite en cubes à l'aide d'un bon couteau.

Step 2

Installez le bol inox avec 500 ml d'eau, ajoutez le panier vapeur avec le potimarron. Lancez le programme vapeur, 15 minutes.

Chicken breast

Step 3

Pendant ce temps, coupez le poulet en lamelles.

Step 4

Faites chauffer une poêle avec un filet d'huile d'olive. Ajoutez le poulet et faites revenir sur feu moyen pendant 1 à 2 minutes, le temps que les morceaux de poulet soient bien dorés.

Yellow onion

Step 5

Pendant ce temps, épluchez, coupez l'oignon en deux puis en lamelles.

Step 6

Salez et poivrez le poulet et ajoutez les oignons. Mélangez. Faites cuire 4 minutes sur feu moyen en remuant.

Hard cider

Step 7

Versez le cidre pour déglacer les sucs de cuisson. Laissez réduire 3 minutes.

Crème fraîche

Step 8

Ajoutez la crème et mélangez. Réservez au chaud.

Red kuri squash (potimarron)

Step 9

À la fin du programme, videz le bol et replacez le potimarron égoutté dans le bol inox. Ajoutez une noisette de beurre, salez et poivrez. Lancez le programme expert, 5 minutes/vitesse 5/60°C.

Step 10

Servez la purée avec le poulet, nappez de sauce, salez et poivrez, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy511 cal.
Fat25 g
Carbohydrates45 g
Protein43 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Poulet au cidre & purée de potimarron" contains 511 Energy, 25 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 43 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Poulet au cidre & purée de potimarron