Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Poulet, quinoa, brocoli & bacon : en voilà une salade bien gourmande !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Lavez puis coupez le brocoli en sommités.
Step 2
Faites cuire le brocoli dans une casserole d’eau bouillante salée, pendant 5 minutes. En fin de cuisson, égouttez-le.
Step 3
Pendant ce temps, coupez le poulet en tranches et le lard en morceaux.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle à feu moyen. Ajoutez le poulet et faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face. Salez et poivrez. Ajoutez ensuite le lard et faites revenir le tout 4 à 5 minutes supplémentaires.
Step 5
En parallèle, préparez le quinoa selon les instructions du paquet.
Step 6
Lavez la salade puis coupez-la en morceaux.
Step 7
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : la moutarde avec une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne. Salez et poivrez.
Step 8
Dans une assiette ou un plat, ajoutez la salade suivie du quinoa, du poulet, des brocolis et du lard. Assaisonnez de vinaigrette à la moutarde et mélangez le tout. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 523 cal. |
Fat | 25 g |
Carbohydrates | 35 g |
Protein | 47 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade quinoa, poulet & brocoli" contains 523 Energy, 25 g of Fat, 35 g of Carbohydrates, 47 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...