Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Cette salade simple & équilibrée est la définition d'un super repas !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 2
Dans un plat allant au four, ajoutez les tomates cerises et les pois chiches. Ajoutez un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Mélangez puis enfournez 15 à 20 minutes à 200°C.
Step 3
En parallèle, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les puis réservez.
Step 4
Pendant ce temps, enlevez la croûte de l'Etorki puis coupez-le en cubes.
Step 5
Une fois les tomates bien confites et les pois chiches légèrement dorés, sortez-les du four.
Step 6
Servez la salade dans une assiette creuse avec les pâtes, le mélange tomates cerises / pois chiches, les cubes d'Etorki et le pesto. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 666 cal. |
Fat | 29 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de pâtes, tomates confites & fromage de brebis" contains 666 Energy, 29 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...