Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
L'ananas c'est encore mieux dans un bowl que sur une pizza, on est d'accord !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Si besoin, faites décongeler les crevettes. Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le et réservez au chaud.
Step 2
Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les crevettes, l'ananas égoutté et la sauce soja. Mélangez et laissez cuire 3 à 4 minutes, jusqu'à ce que les crevettes soient bien caramélisées.
Step 3
Lavez puis coupez les tomates en cubes.
Step 4
Épluchez puis émincez finement les oignons rouges.
Step 5
Hachez la coriandre, si vous en avez.
Step 6
Préparez la salsa de tomates. Dans un bol, ajoutez : les tomates, les oignons et un filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et ajoutez la coriandre. Mélangez le tout.
Step 7
Servez le riz dans une assiette creuse avec les crevettes à l'ananas et la salsa de tomate. Re-assaisonnez selon vos goûts et parsemez de coriandre, s'il vous en reste. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 475 cal. |
Fat | 12 g |
Carbohydrates | 69 g |
Protein | 24 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bowl crevettes, ananas & riz" contains 475 Energy, 12 g of Fat, 69 g of Carbohydrates, 24 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...