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Salade de boulgour au poulet & légumes grillés

125 reviews

LA salade ensoleillée de l'été !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Green-score
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Heart7.1k
Prep Time

12 minutesPrep time

Cooking Pot

40 minutesCook time

Calories

558 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Oven, Stovetop, Frying pan

recipe

Zucchini

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Lavez puis coupez les courgettes en demi-lunes.

Bell pepper (assorted)

Step 2

Lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en morceaux.

Cherry tomatoes

Step 3

Lavez puis coupez les tomates cerises en quartiers.

Step 4

Dans un plat allant au four, ajoutez les poivrons, les courgettes et les tomates cerises. Arrosez d'un bon filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et ajoutez des herbes de Provence, si vous en avez. Mélangez bien puis enfournez 35 à 40 minutes à 200°C.

Chicken breast

Step 5

Pendant ce temps, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le revenir 2 à 3 minutes sur chaque face. Couvrez et poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes.

Step 6

Une fois le poulet cuit, laissez-le reposer 1 minute avant de le couper en tranches.

Lemon

Step 7

Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne et le jus de citron. Salez et poivrez.

Step 8

Une fois les légumes bien dorés, sortez le plat du four.

Bulgur wheat (cooked)

Step 9

Réchauffez le boulgour selon les instructions du paquet.

Boursin cheese (cubes)

Step 10

Dans une assiette creuse ou un bol, servez le boulgour avec les légumes grillés. Ajoutez le poulet et les dés de fromage frais. Nappez le tout de vinaigrette et mélangez. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy558 cal.
Fat33 g
Carbohydrates27 g
Protein44 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Salade de boulgour au poulet & légumes grillés" contains 558 Energy, 33 g of Fat, 27 g of Carbohydrates, 44 g of Protein, 10 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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