Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Cette salade va car-thon-ner !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small), Frying pan
Step 1
Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez puis rincez-les à l'eau froide pour stopper la cuisson.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les courgettes en petits cubes.
Step 3
Lavez puis coupez les tomates cerises en deux.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes et les tomates. Salez, poivrez puis faites-les revenir 8 à 10 minutes.
Step 5
Dans un saladier, mélangez : les pâtes, le mélange tomates/courgettes, le thon égoutté et le chèvre frais. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive.
Step 6
Servez la salade de pâtes aux courgettes dans une assiette creuse ou un bol. Ajoutez du chèvre frais émietté, s'il vous en reste et quelques feuilles de basilic, si vous en avez. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 564 cal. |
Fat | 13 g |
Carbohydrates | 78 g |
Protein | 34 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de pâtes aux courgettes, thon & chèvre frais" contains 564 Energy, 13 g of Fat, 78 g of Carbohydrates, 34 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...