Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
La salade qui fait crousti-fondre le camembert !
Make sure you have...
Step 1
Coupez le camembert en quartiers.
Step 2
Dans une assiette creuse, cassez les œufs. Salez, poivrez, puis fouettez-les à l'aide d'une fourchette.
Step 3
Dans un seconde assiette creuse, ajoutez la chapelure.
Step 4
Enrobez les morceaux de camembert dans de la farine (optionnel). Enrobez-les ensuite dans les œufs puis dans la chapelure. Enrobez-les une deuxième fois dans le mélange d'œufs, puis dans la chapelure.
Step 5
Déposez une feuille de papier cuisson dans le panier du air-fryer avec la grille. Ajoutez-y les morceaux de camembert panés et faites-les cuire au air-fryer 6 à 8 minutes à 180°C (5 mins au four à 180°C).
Step 6
Pendant ce temps, lavez puis coupez les pommes en fines lamelles.
Step 7
Une fois les camemberts biens dorés, sortez-les du air-fryer.
Step 8
Servez la salade verte dans une assiette avec les lamelles de pomme. Assaisonnez selon vos goûts puis ajoutez les camemberts panés. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 439 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 23 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de camembert pané au air-fryer" contains 439 Energy, 27 g of Fat, 23 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...