Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un œuf coulant, des lardons croustillants, du chèvre fondant dans une délicieuse salade préparée sur le pouce !
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Préparez une casserole d'eau bouillante. Plongez-y les œufs et faites-les cuire 6 minutes.
Step 2
Pendant ce temps, dans une poêle chaude, faites dorer les lardons 4 minutes sur feu vif. Remuez régulièrement.
Step 3
Préparez la vinaigrette : mélangez 1/2 cuillère à café de moutarde à l'ancienne pour 1 cuillère à café de vinaigre et 1 cuillère à soupe d'huile. Salez et poivrez.
Step 4
Une fois les lardons grillés, réservez-les. Versez dans la poêle le pain coupé en croûtons et faites-les revenir à feu vif 4 minutes en remuant régulièrement.
Step 5
Une fois l'œuf cuit, plongez-le dans l'eau froide et écalez-le délicatement.
Step 6
Servez la salade avec les croûtons, les lardons et le chèvre émietté. Servez l'œuf au milieu de l'assiette et coupez-le. Versez la vinaigrette, salez et poivrez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 422 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 23 g |
Protein | 25 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade campagnarde au chèvre" contains 422 Energy, 26 g of Fat, 23 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...