Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Toutes les saveurs d'un délicieux tacos en version salade !
Make sure you have...
Frying pan, Stovetop
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le bœuf haché, salez et poivrez. Faites-le revenir 5 à 6 minutes, en mélangeant pour détacher les morceaux, jusqu'à ce qu'ils soient bien cuits.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates en petits dés.
Step 3
Coupez l'avocat en deux. Retirez la peau, puis coupez-le en petits dés.
Step 4
Épluchez puis émincez finement l'oignon rouge.
Step 5
Lavez puis coupez la salade en morceaux.
Step 6
Préparez la sauce. Dans un bol, mélangez : la crème fraîche et le jus de citron vert, si vous en avez. Salez et poivrez.
Step 7
Servez la salade dans une assiette creuse avec le bœuf haché, les tomates, les oignons rouges, l'avocat et le cheddar râpé. Nappez le tout de la sauce. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 554 cal. |
Fat | 39 g |
Carbohydrates | 10 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade bowl façon tacos au bœuf" contains 554 Energy, 39 g of Fat, 10 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...