Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Roulés panés jambon, cheddar & courgette

460 reviews

Des roulés bien gourmand qui vont vous donner le smile !

Domitille
Domitille
$$$
Easy
B Nutri-scoreA Eco-score
22.3k

8 minutes

Prep time

10 minutes

Cook time

1015 cal.

Per serving

Utensils

Stovetop, Frying pan, Rolling pin

recipe

Zucchini

Step 1

Lavez puis coupez les courgettes en fines rondelles.

Step 2

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les courgettes et faites-les revenir 4 à 5 minutes. Salez et poivrez.

Ham (deli slices)

Step 3

Pendant ce temps, coupez les tranches de jambon en quatre.

Crustless bread

Step 4

Aplatissez les tranches de pain à l'aide d'un rouleau à pâtisserie.

Cheddar (slices)
Ham (deli slices)

Step 5

Ajoutez une tranche de cheddar par tranche de pain de mie, suivie du jambon et des rondelles de courgettes poêlées. Roulez les tranches de pain en les serrant légèrement. Recommencez autant de fois que de roulés nécessaires.

Egg
Bread crumbs (plain)

Step 6

Dans une assiette creuse, cassez les œufs. Ajoutez une pincée de sel et de poivre, puis fouettez-les à l'aide d'une fourchette. Dans une seconde assiette creuse, ajoutez la chapelure. Enrobez les roulés dans l'œuf, puis dans la chapelure.

Oil

Step 7

Ajoutez environ 5 à 10 cl d'huile dans une poêle moyenne. Les roulés n'ont pas besoin d'être totalement recouverts par l'huile. Quand l'huile commence à grésiller (vous pouvez faire un test avec un petit peu de chapelure), ajoutez les roulés avec la jointure vers le bas.

Step 8

Faites cuire les roulés sur chaque face, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés. Réservez-les sur du papier absorbant.

Spring mix lettuce

Step 9

Coupez les roulés en deux, si vous le souhaitez, puis servez-les avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy1015 cal.
Fat44 g
Carbohydrates83 g
Protein45 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Roulés panés jambon, cheddar & courgette" contains 1015 Energy, 44 g of Fat, 83 g of Carbohydrates, 45 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
460 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Roulés panés jambon, cheddar & courgette