Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un risotto pour tous, absolument régressif !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Coupez les tranches végé en fines lamelles.
Step 2
Faites fondre une noisette de beurre dans une casserole ou un fait-tout. Ajoutez les coquillettes et faites-les dorer 2 minutes, sur feu moyen.
Step 3
Faites bouillir 250 ml d'eau par personne et y dissoudre le bouillon. Ajoutez l'équivalent d'une louche de bouillon dans la casserole et mélangez jusqu'à absorption. Recommencez l'opération pendant 10 minutes. Continuez la cuisson quelques minutes si elles sont trop fermes.
Step 4
Une fois les coquillettes cuites, hors du feu, ajoutez la crème fraîche et le comté râpé. Mélangez bien.
Step 5
Ajoutez ensuite les lamelles de tranches végé et mélangez à nouveau. Salez et poivrez.
Step 6
Servez le risotto de coquillettes dans une assiette creuse et parsemez de ciboulette ciselée, si vous en avez. Poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 671 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 80 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Risotto de coquillettes & tranches végé" contains 671 Energy, 26 g of Fat, 80 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...