Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Spaghetti à la crème de champignons

326 reviews

Régalade garantie avec ces pâtes crémeuses aux champignons !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Eco-score
Share iOS
Heart18.7k
Prep Time

3 minutesPrep time

Cooking Pot

12 minutesCook time

Calories

644 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Frying pan, Pot (small), Stovetop

recipe

White mushrooms (whole)

Step 1

Lavez puis coupez les champignons en tranches.

Step 2

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les champignons et faites-les revenir 5 à 6 minutes sur feu vif. Salez et poivrez.

Pasta (spaghetti)

Step 3

En parallèle, dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. Réservez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes en fin de cuisson.

Garlic

Step 4

Une fois les champignons légèrement dorés, râpez l'ail par-dessus. Mélangez et poursuivez la cuisson quelques minutes.

Plant-based cream
Parmesan

Step 5

Ajoutez la crème végétale dans la poêle avec l'eau de cuisson réservée et le parmesan râpé*. Mélangez bien, puis ajoutez les pâtes égouttées et mélangez à nouveau. *Consultez nos tips pour cette étape

Step 6

Servez les pâtes aux champignons dans une assiette avec du parmesan râpé. C'est prêt !

😋 Gourmet tipDomitille

Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'assaisonner votre sauce de noix de muscade, de persil ou d'origan.

- Domitille, Food Editor

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy644 cal.
Fat24 g
Carbohydrates77 g
Protein28 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Spaghetti à la crème de champignons" contains 644 Energy, 24 g of Fat, 77 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 5 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
326 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Spaghetti à la crème de champignons
Play