Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Régalade garantie avec ces pâtes crémeuses aux champignons !
Make sure you have...
Frying pan, Pot (small), Stovetop
Step 1
Lavez puis coupez les champignons en tranches.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les champignons et faites-les revenir 5 à 6 minutes sur feu vif. Salez et poivrez.
Step 3
En parallèle, dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. Réservez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez les pâtes en fin de cuisson.
Step 4
Une fois les champignons légèrement dorés, râpez l'ail par-dessus. Mélangez et poursuivez la cuisson quelques minutes.
Step 5
Ajoutez la crème végétale dans la poêle avec l'eau de cuisson réservée et le parmesan râpé*. Mélangez bien, puis ajoutez les pâtes égouttées et mélangez à nouveau. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 6
Servez les pâtes aux champignons dans une assiette avec du parmesan râpé. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'assaisonner votre sauce de noix de muscade, de persil ou d'origan.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 644 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 77 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Spaghetti à la crème de champignons" contains 644 Energy, 24 g of Fat, 77 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...