Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Épluchez puis émincez finement les échalotes.
Step 2
Lavez puis coupez le brocoli en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4 selon leur taille.
Step 3
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une casserole, sur feu moyen. Ajoutez les échalotes et faites-les revenir 2 à 3 minutes, en mélangeant.
Step 4
Ajoutez les coquillettes, le brocoli et le vin blanc. Mélangez et poursuivez la cuisson, jusqu'à absorption.
Step 5
Faites bouillir 250 ml d'eau par personne et y dissoudre le bouillon. Ajoutez l'équivalent d'une louche de bouillon et l'ail râpé. Mélangez jusqu'à absorption, puis rajoutez à nouveau une louche de bouillon. Recommencez l'opération jusqu'à ce que les coquillettes soient cuites.
Step 6
Une fois les coquillettes cuites, ajoutez le râpé végétal. Salez, poivrez, puis mélangez bien le tout.
Step 7
Servez le risotto de coquillettes & brocolis dans une assiette creuse. Re-assaisonnez selon vous goûts, c'est prêt.
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 487 cal. |
Fat | 10 g |
Carbohydrates | 82 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Risotto de coquillettes & brocolis" contains 487 Energy, 10 g of Fat, 82 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...