Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Au menu : quiche poulet & brocolis. Rien qu'à l'odeur vous aurez du mal à résister !
Oven, Tart pan
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Étalez la pâte dans un plat à tarte, piquez-la et faites-la précuire au four environ 5 à 7 minutes.
Step 2
Lavez puis coupez le brocoli en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4 selon leur taille. Coupez le tronc en petits cubes*. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Dans un saladier, battez les œufs. Ajoutez-y le lait et la crème. Salez, poivrez et mélangez.
Step 4
Sortez la pâte du four.
Step 5
Ajoutez le brocoli sur la pâte légèrement dorée.
Step 6
Ajoutez le fromage frais ail et fines herbes et le poulet.
Step 7
Recouvrez de la préparation.
Step 8
Enfournez pour 30 à 35 minutes à 180°C. La tarte doit être bien dorée. C'est prêt !
Faites pré-cuire les légumes quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 411 cal. |
Fat | 28 g |
Carbohydrates | 23 g |
Protein | 19 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche poulet & brocolis" contains 411 Energy, 28 g of Fat, 23 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...