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Le plaisir de manger des légumes du soleil, même en automne
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Frying pan, Whisk
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Dans une poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites cuire la poêlée méditerranéenne en suivant les instructions du paquet.
Step 2
Pendant ce temps, cassez les œufs dans un saladier, ajoutez le lait, la crème, salez et poivrez puis fouettez bien le tout.
Step 3
Dans un plat allant au four, ajoutez votre pâte brisée, piquez-la puis faites la pré-cuire pendant 5 minutes au four à 180°C.
Step 4
Une fois que la poêlée est cuite*, ajoutez-la dans le fond de votre tarte puis ajoutez votre mélange œuf/lait/crème. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 5
Finissez en ajoutant la mozzarella en morceaux par-dessus. Salez et poivrez puis enfournez pour 45 minutes de cuisson à 180°C. C'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'étaler un peu de moutarde dans le fond de tarte et d'assaisonner l'appareil à quiche d'herbes de Provence ou de paprika.
- Domitille, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 420 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 29 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche aux légumes du soleil" contains 420 Energy, 26 g of Fat, 29 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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