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Stovetop, Frying pan, Oven
Step 1
Lavez puis coupez les aubergines en petits cubes.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les aubergines et la moitié des herbes de Provence. Salez, poivrez et faites-les revenir 6 à 7 minutes.
Step 3
Préchauffez le four à 180°C. Pendant ce temps, préparez l'appareil à quiche. Dans un saladier, ajoutez : les œufs, la crème et le lait. Salez, poivrez puis fouettez le tout énergiquement.
Step 4
Coupez le chèvre en rondelles.
Step 5
Placez la pâte brisée dans un moule à tarte (le nôtre fait 25 cm de diamètre), puis piquez-la avec une fourchette.
Step 6
Répartissez les aubergines dans le fond de tarte, puis versez l'appareil à quiche par-dessus.
Step 7
Ajoutez les rondelles de chèvre. Parsemez du reste d'herbes de Provence puis enfournez 40 minutes à 180°C.
Step 8
Une fois cuite et bien dorée, sortez la quiche du four. Servez-la chaude ou froide accompagnée d'une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 334 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 21 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche aux aubergines & fromage de chèvre" contains 334 Energy, 22 g of Fat, 21 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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