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Pleine de douceur et de gourmandise, on a LA quiche printanière dont vous rêviez !
Oven, Whisk, Mixing bowl, Tart pan
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Préparez l'appareil à quiche. Dans un saladier, cassez les oeufs. Salez, poivrez, puis ajoutez le lait et la crème. Fouettez le tout énergiquement.
Step 2
À l'aide d'un petit couteau, coupez le bas des asperges puis écussonnez-les (c'est-à-dire, retirez les petits picots sur les asperges pour éviter de les éplucher). Elles seront encore plus vertes à la cuisson.
Step 3
Lavez, puis coupez les asperges en biseaux et réservez.
Step 4
Placez la pâte dans un moule à tarte (le nôtre fait 23 cm de diamètre) et piquez-la avec une fourchette. Étalez ensuite la moutarde dans le fond de la pâte.
Step 5
Disposez les asperges dans le fond de tarte, suivi de l'appareil à quiche.
Step 6
Ajoutez les tranches de truite fumée en morceaux. Poivrez et enfournez 40 minutes à 180°C, jusqu'à ce que la quiche soit bien dorée.
Step 7
Une fois la quiche cuite, sortez-la du four et servez avec une salade verte. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 320 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 18 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Quiche aux asperges & truite fumée" contains 320 Energy, 21 g of Fat, 18 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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