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Pot (small), Stovetop, Frying pan
Step 1
Si vous utilisez des morilles séchées, placez-les dans un bol d'eau chaude pendant la suite de la préparation. Épluchez puis émincez finement l'échalote.
Step 2
Dans une poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive, puis faites cuire le poulet à feu vif sur une première face pendant 2 minutes. Retournez-le et laissez-le cuire encore 8 minutes à feu moyen. Salez et poivrez.
Step 3
En parallèle faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet.
Step 4
Débarrassez le poulet. Dans la même poêle ajoutez une noisette de beurre, puis faites cuire l'échalote 1 minute. Ajoutez ensuite les morilles et laissez cuire 2 minutes supplémentaires puis déglacez au vin blanc.
Step 5
Une fois le vin blanc évaporé ajoutez la crème, salez et poivrez. Laissez infuser pendant 2 minutes.
Step 6
Une fois les tagliatelles cuites, ajoutez-les dans la poêle avec le poulet puis mélangez bien. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 778 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 79 g |
Protein | 48 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet sauce morilles & tagliatelles" contains 778 Energy, 27 g of Fat, 79 g of Carbohydrates, 48 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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