Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Le poulet croustillant le plus hype du moment : on vous présente le poulet pané au parmesan !
Make sure you have...
Oven, Pot (small), Stovetop, Parchment paper, Colander
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans une casserole d’eau salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le et réservez-le pour plus tard.
Step 2
Pendant ce temps, sortez le poulet du frigo et faites fondre le beurre dans une casserole ou au micro-ondes. Réservez.
Step 3
Dans une assiette creuse, mélangez : le parmesan, l'ail semoule et la chapelure.
Step 4
Ouvrez le filet en deux de façon à obtenir une épaisseur plus fine.
Step 5
Trempez votre poulet dans le beurre fondu puis dans le mélange chapelure/parmesan/ail.
Step 6
Sur une plaque recouverte de papier cuisson, déposez les filets de poulet pané. Ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites cuire pendant 20 minutes à 200°C.
Step 7
Servez le poulet pané avec le riz. Ajoutez quelques herbes fraîches, si vous en avez, et ré-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 764 cal. |
Fat | 28 g |
Carbohydrates | 81 g |
Protein | 48 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poulet pané au parmesan" contains 764 Energy, 28 g of Fat, 81 g of Carbohydrates, 48 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...