Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez le concombre en petits cubes.
Step 3
Épluchez puis râpez les carottes.
Step 4
Coupez l'avocat en deux puis coupez-le en petits cubes.
Step 5
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les gyoza et faites-les dorer 2 minutes. Ajoutez un filet d'eau chaude. Couvrez, puis poursuivez la cuisson 2 minutes.
Step 6
Une fois les gyoza cuits, retirez le couvercle et laissez le reste de l'eau s'évaporer 1 minute.
Step 7
Servez le riz dans un bol ou une assiette creuse avec le concombre, les carottes, l'avocat et les gyoza au poulet. Nappez le tout de sauce soja et parsemez de ciboulettes ciselée et de graines de sésame, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 684 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 94 g |
Protein | 17 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Poke bowl aux gyoza" contains 684 Energy, 20 g of Fat, 94 g of Carbohydrates, 17 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...