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Fraîcheur & croquant sont de la partie dans cette salade aux inspirations vietnamiennes !
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 210°C. Dans un plat allant au four recouvert de papier cuisson, disposez les nems. Enfournez 12 minutes, jusqu'à ce qu'ils soient dorés et croustillants.
Step 2
Pendant ce temps, préparez la sauce cacahuète. Dans un bol, mélangez : le beurre de cacahuète, la sauce soja sucrée, la sauce nem, l'ail râpé et le gingembre râpé.
Step 3
Lavez puis coupez le concombre en bâtonnets.
Step 4
Lavez puis coupez la salade en morceaux.
Step 5
Faites cuire ou réhydrater les nouilles, selon les indications du paquet. Une fois prêtes, égouttez-les puis passez-les sous un filet d'eau froide pour qu'elles refroidissent. Réservez.
Step 6
Au bout de 12 minutes, sortez les nems du four et coupez-les en deux.
Step 7
Dans un bol ou une assiette creuse, servez les vermicelles de riz avec la salade, la sauce cacahuète, les bâtonnets de concombre et les nems au poulet. Ajoutez quelques feuilles de menthe fraîche, si vous en avez, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 507 cal. |
Fat | 13 g |
Carbohydrates | 78 g |
Protein | 15 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bo bun nems poulet & sauce cacahuète" contains 507 Energy, 13 g of Fat, 78 g of Carbohydrates, 15 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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