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Pot (small), Stovetop, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-le.
Step 2
Pendant de temps, préparez les cubes de saumon panés. Si besoin, retirez la peau du saumon puis coupez-le en cubes.
Step 3
Dans un bol, mélangez : le saumon, un filet d'huile d'olive, le paprika, la noix de coco râpée et la chapelure. Salez et poivrez. Si besoin, ajoutez un second filet d'huile d'olive pour que la panure adhère bien au saumon.
Step 4
Sur une plaque allant au four, recouverte de papier cuisson, disposez les cubes de saumon panés. Enfournez 15 minutes à 200°C. Une fois le saumon doré et cuit à cœur, sortez le plat du four.
Step 5
Pendant ce temps, lavez puis coupez le concombre en rondelles.
Step 6
Servez le riz dans un bol ou une assiette creuse avec les rondelles de concombre et le saumon au coco. Ajoutez des graines de sésame, si vous en avez, puis re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 687 cal. |
Fat | 29 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 34 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Saumon crousti au coco" contains 687 Energy, 29 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 34 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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