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Une association sucrée-salée pour un repas d'automne réussi !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Coupez la courge en 2, dans la longueur. Videz-la puis coupez-la en dés moyens.
Step 2
Dans un bol, mélangez une cuillère à soupe d'huile d'olive par personne, le miel, le thym et la moutarde. Salez et poivrez.
Step 3
Sur une plaque ou dans un plat allant au four, ajoutez la courge* et les paupiettes. Badigeonnez le tout de sauce miel/moutarde. Salez, poivrez et enfournez pour 30 minutes à 180°C. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 4
Au bout des 30 minutes de cuisson, sortez le plat du four et ajoutez les haricots verts. Ajoutez un peu de sauce miel moutarde et enfournez à nouveau pour 10 minutes à 180°C.
Step 5
Sortez le plat du four et servez le tout dans une assiette. Ajoutez un peu de sauce s'il vous en reste. C'est prêt !
Faites pré-cuire le butternut quelques minutes à la vapeur, pour des légumes plus tendres.
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 586 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 58 g |
Protein | 38 g |
Fiber | 13 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Paupiettes de dinde, butternut, haricots & sauce moutarde miel" contains 586 Energy, 20 g of Fat, 58 g of Carbohydrates, 38 g of Protein, 13 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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