Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Curry de cabillaud, potimarron & riz

143 reviews

Un plat délicatement relevé qui va régaler vos papilles !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Eco-score
Share iOS
Heart16.9k
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

10 minutesCook time

Calories

619 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Pot (small), Stovetop, Colander

recipe

White rice (long grain)

Step 1

Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson.

Red kuri squash (potimarron)

Step 2

Lavez, puis coupez le potimarron en 2 dans le sens de la longueur. Videz-le avec une cuillère à soupe, puis coupez-le en gros dés.

Step 3

Dans une casserole, faites chauffer un filet d’huile d’olive, puis faites revenir les dés de potimarron pendant 3 minutes, en remuant.

Step 4

Ajoutez ensuite 10cl d'eau par personne. Couvrez et laissez cuire 15 minutes.

Cod (fresh)

Step 5

Pendant ce temps, coupez le poisson en morceaux.

Curry paste (yellow)
Coconut milk

Step 6

Au bout des 15 minutes de cuisson, ajoutez le poisson dans la casserole ainsi que la pâte de curry et le lait de coco. Salez, poivrez et mélangez.

Step 7

Faites cuire de nouveau à couvert pendant 6 à 8 minutes, jusqu'à ce que le poisson soit cuit.

Parsley (fresh)

Step 8

Servez le curry sur le riz et parsemez de feuilles de persil, si vous en avez. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy619 cal.
Fat20 g
Carbohydrates92 g
Protein33 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Curry de cabillaud, potimarron & riz" contains 619 Energy, 20 g of Fat, 92 g of Carbohydrates, 33 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Chevron Down
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Eco-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
143 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Curry de cabillaud, potimarron & riz
Play