Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un plat délicatement relevé qui va régaler vos papilles !
Make sure you have...
Pot (small), Stovetop, Colander
Step 1
Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson.
Step 2
Lavez, puis coupez le potimarron en 2 dans le sens de la longueur. Videz-le avec une cuillère à soupe, puis coupez-le en gros dés.
Step 3
Dans une casserole, faites chauffer un filet d’huile d’olive, puis faites revenir les dés de potimarron pendant 3 minutes, en remuant.
Step 4
Ajoutez ensuite 10cl d'eau par personne. Couvrez et laissez cuire 15 minutes.
Step 5
Pendant ce temps, coupez le poisson en morceaux.
Step 6
Au bout des 15 minutes de cuisson, ajoutez le poisson dans la casserole ainsi que la pâte de curry et le lait de coco. Salez, poivrez et mélangez.
Step 7
Faites cuire de nouveau à couvert pendant 6 à 8 minutes, jusqu'à ce que le poisson soit cuit.
Step 8
Servez le curry sur le riz et parsemez de feuilles de persil, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 619 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 92 g |
Protein | 33 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Curry de cabillaud, potimarron & riz" contains 619 Energy, 20 g of Fat, 92 g of Carbohydrates, 33 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...