Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
We couldn't leave out this French bistro classic...
Oven, Digicook, Peeler, Baking dish
Step 1
Placez les échalotes dans le bol de votre Digicook. Fermez le couvercle muni du bouchon mesureur et programmez : vitesse 5 / 15 secondes. Raclez les parois du bol à l'aide de la spatule.
Step 2
Ajoutez les cuisses de canard effilochées. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et programmez en mode reverse : 120°C / vitesse 1 / 4 minutes. Transvasez dans un plat à gratin et réservez.
Step 3
Épluchez et coupez les patates douces en cubes. Préchauffez le four à 200°C.
Step 4
Versez 1500 g d'eau salée dans le bol. Placez le panier amovible à l'intérieur du bol et insérez les patates douces coupées en cubes. Fermez le couvercle sans le bouchon mesureur et programmez : 120° / vitesse 1 / 20 minutes.
Step 5
Retirez le panier amovible, videz le bol de son eau et versez le contenu du panier cuisson au fond de la cuve. Ajoutez le lait. Salez et poivrez. Fermez le couvercle muni du bouchon mesureur et programmez : vitesse 5 / 1 minute.
Step 6
Étalez uniformément cette purée sur le hachis de canard. Saupoudrez de chapelure puis enfournez pendant 20 min à 200°C. Servez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 818 cal. |
Fat | 41 g |
Carbohydrates | 50 g |
Protein | 48 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Parmentier de canard aux patates douces" contains 818 Energy, 41 g of Fat, 50 g of Carbohydrates, 48 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...