Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Laissez vous tenter par cette assiette gourmande & complète !
Make sure you have...
Oven
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Épluchez les patates douces, puis coupez-les en petits cubes.
Step 2
Lavez puis coupez les courgettes en deux dans le sens de la longueur, puis en demi lunes.
Step 3
Épluchez puis coupez l'oignon rouge en quartiers.
Step 4
Sur une plaque recouverte de papier cuisson, ajoutez les patates douces, les courgettes et l'oignon rouge. Arrosez d'un bon filet d'huile d'olive. Salez, poivrez et ajoutez du thym. Mélangez le tout. Enfournez 25 minutes à 200°C.
Step 5
Au bout des 25 minutes, ajoutez les galettes de légumes sur la plaque et enfournez de nouveau 15 minutes à 200°C.
Step 6
Dans une assiette, servez les légumes rôtis avec les galettes veggie. Ajoutez le tzatziki et quelques feuilles de persil, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 488 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 46 g |
Protein | 12 g |
Fiber | 13 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Palet veggie, légumes rôtis & tzatziki" contains 488 Energy, 27 g of Fat, 46 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 13 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...