Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Besoin d'une recette rapide & gourmande pour un dej sur le pouce ? Nous avons ce qu'il vous faut !
Stovetop, Frying pan
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez les émincés végétaux et faites-les cuire selon le temps indiqué sur le paquet, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.
Step 2
Étalez le tzatziki sur la galette de blé. Ajoutez la salade, les émincés végétaux, les tomates séchées coupées en morceaux et la feta émiettée*. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Roulez le tout et dégustez. C'est prêt !
Pour varier les plaisirs, on vous conseille de remplacer la feta par de la mozzarella & de remplacer les tomates séchées par des tomates fraîches lorsqu'elles sont en saison.
- Hannah, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 469 cal. |
Fat | 24 g |
Carbohydrates | 36 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Wrap veggie tzatziki & tomates séchées" contains 469 Energy, 24 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...