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Si vous n'avez jamais goûté le pain de thon, vous êtes obligé de tester, c'est exquis !

Cake pan, Oven, Blender, Parchment paper

Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Épluchez puis émincez finement les échalotes.

Step 2
Déchirez le pain de mie en gros morceaux.




Step 3
Dans un saladier, ajoutez : les échalotes, le pain de mie, le thon émietté, le concentré de tomates et les œufs. Salez, poivrez puis ajoutez le persil. Mixez le tout, jusqu'à obtenir une préparation homogène.
Step 4
Tapissez un moule à cake (le nôtre fait 29 x 10 cm) de papier cuisson. Versez-y la pâte, puis enfournez 35 à 40 minutes à 180°C.

Step 5
Une fois que le pain de thon est bien doré, plantez votre couteau au centre. S'il ressort propre, il est prêt, sinon re-enfournez 2 à 3 minutes. Servez le pain de thon à la tomate accompagnée de la salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 176 cal. |
| Fat | 6 g |
| Carbohydrates | 11 g |
| Protein | 20 g |
| Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pain de thon à la tomate" contains 176 Energy, 6 g of Fat, 11 g of Carbohydrates, 20 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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