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Overnight oats façon tiramisu

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Du café & des flocons d'avoine pour un petit déjeuner ou un encas rassasiant & dynamisant !

Camille C.
Camille C.
Very easy
1.4k

5 minutes

Prep time

2 hours

Resting time

382 cal.

Per serving

recipe

Rolled oats
Chia seeds
Milk (whole)
Coffee (brewed)
Maple syrup

Step 1

Dans un saladier, mélangez : les flocons d'avoine, les graines de chia, le lait, la café et le sirop d'érable. Couvrez et réservez au frais minimum 2 heures ou la veille pour le lendemain.

Greek Yogurt (plain)

Step 2

Ajoutez les overnight oats dans un bol et lissez le haut, à l'aide d'une cuillère. Ajoutez ensuite le yaourt grec par-dessus.

Cocoa powder

Step 3

Saupoudrez le tout de cacao en poudre et dégustez aussitôt. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy382 cal.
Fat13 g
Carbohydrates51 g
Protein14 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Overnight oats façon tiramisu" contains 382 Energy, 13 g of Fat, 51 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 8 g of Fiber.

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Overnight oats façon tiramisu