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Le bonheur de faire trempette dans ce jaune coulant !
Make sure you have...
Ramekin, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Lavez puis coupez les champignons en très fines lamelles.
Step 2
Beurrez ou huilez les ramequins individuels allant au four. Déposez dans le fond des ramequins une cuillère à soupe de crème fraîche.
Step 3
Ajoutez les fines lamelles de champignons et des petits morceaux de jambon cru. Salez et poivrez.
Step 4
Cassez un œuf par ramequin et disposez-le par-dessus le mélange crème-champignons-jambon cru. Salez, poivrez puis enfournez 10 à 15 minutes à 180°C, selon la taille de vos ramequins.
Step 5
Faites toaster votre pain au four ou au grille-pain puis coupez-le en deux afin d'obtenir des mouillettes.
Step 6
Une fois cuits, sortez les ramequins du four : le blanc ne doit plus être transparent. Servez les ramequins avec le pain toasté et une salade assaisonnée selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 616 cal. |
Fat | 49 g |
Carbohydrates | 19 g |
Protein | 25 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Œufs cocotte jambon cru & champignons" contains 616 Energy, 49 g of Fat, 19 g of Carbohydrates, 25 g of Protein, 4 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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