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Pour changer des classiques œufs cocotte, réalisez cette recette avec du blanc de dinde !
Make sure you have...
Ramekin, Oven
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Beurrez ou huilez des ramequins individuels allant au four, puis déposez une cuillère à soupe de crème fraîche dans le fond de chacun des ramequins. Ajoutez ensuite les lamelles de blanc de dinde en morceaux.
Step 2
Cassez un œuf par ramequin en le disposant par-dessus le mélange crème/blanc de dinde. Salez, poivrez puis enfournez 10 à 15 minutes à 180°C, selon la taille de vos ramequins.
Step 3
Une fois les œufs cuits, sortez les ramequins du four : le blanc ne doit plus être transparent. Servez-les avec le pain toasté et une salade assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 628 cal. |
Fat | 46 g |
Carbohydrates | 23 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 2 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Œufs cocotte blanc de dinde & salade" contains 628 Energy, 46 g of Fat, 23 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 2 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
D Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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