Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Galette complète au blanc de poulet

200 reviews

Vous aussi vous ne faites qu'un bouchée du jaune d'œuf ?

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
C Nutri-scoreB Eco-score
9.5k

3 minutes

Prep time

5 minutes

Cook time

383 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Frying pan, Stovetop

recipe

Buckwheat galette
Egg

Step 1

Faites fondre un morceau de beurre dans une crêpière ou une grande poêle. Déposez la galette au sarrasin et cassez l'œuf au centre en veillant à ne pas casser le jaune. Salez et poivrez.

Chicken breast (deli slices)
Shredded cheese

Step 2

Quand le blanc de l'œuf commence à être cuit, ajoutez le blanc de poulet en morceaux et le fromage râpé.

Step 3

Repliez la galette en carré ou en demi lune. Laissez griller 1 à 2 minutes supplémentaires, puis servez avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !

Recipe tipDomitille

Pour réaliser vos propres galettes de sarrasin, tapez “Galette de sarrasin" dans la barre de recherche de l’application !

- Domitille, Créatrice de recettes

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy383 cal.
Fat23 g
Carbohydrates17 g
Protein28 g
Fiber1 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Galette complète au blanc de poulet" contains 383 Energy, 23 g of Fat, 17 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 1 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

C Nutri-scoreB Eco-score

C Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
200 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Galette complète au blanc de poulet