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Nachos veggie

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À partager, à picorer, à tremper ou à dévorer !

Coline
Coline
6.7k
Very easy

9 minutes

Prep time

10 minutes

Cook time

717 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Baking dish, Aluminum foil

recipe

Bell pepper (red)
Green onion (scallions)

Step 1

Préchauffez votre four en mode grill. Lavez les poivrons, puis coupez-les en petits dés en retirant le coeur avec les pépins.

Green onion (scallions)

Step 2

Coupez les oignons en fines tranches.

Green onion (scallions)
Kidney beans (canned)
Bell pepper (red)
Chili powder

Step 3

Dans un récipient, mélangez les oignons blancs, les haricots rouges, les poivrons rouges et les épices.

Tortilla chips

Step 4

Dans un plat allant au four, ajoutez un filet d'huile d'olive et les tortillas.

Cheddar (shredded)
Shredded cheese

Step 5

Ajoutez le mélange de légumes et saupoudrez du cheddar et de l'emmental.

Step 6

Couvrez de papier aluminium.

Step 7

Enfournez le plat pendant 10 minutes.

Step 8

Sortez-le après la cuisson, enlevez le papier aluminium et servez. (Optionnel : ajoutez du tabasco selon vos goûts). C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy717 cal.
Fat33 g
Carbohydrates85 g
Protein19 g
Fiber13 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Nachos veggie" contains 717 Energy, 33 g of Fat, 85 g of Carbohydrates, 19 g of Protein, 13 g of Fiber.

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