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5 minutes
Prep time
400 cal.
Per serving
Step 1
Épluchez les oignons et émincez-les finement.
Step 2
Coupez les avocats en deux, enlevez les noyaux et videz-les dans un bol. Écrasez-les avec une fourchette.
Step 3
Ajoutez le jus de citron vert, l'huile d'olive, les épices mexicaines et les oignons émincés. Mélangez.
Step 4
Servez frais avec des chips de tortilla. C'est prêt !
Personal notes
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Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 400 cal. |
Fat | 33 g |
Carbohydrates | 21 g |
Protein | 5 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Guacamole maison & tortilla chips" contains 400 Energy, 33 g of Fat, 21 g of Carbohydrates, 5 g of Protein, 9 g of Fiber.
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