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On vous met au défi de trouver une personne qui n'aime pas les lasagnes !
Make sure you have...
Oven, Cookeo, Stovetop, Pot (small), Baking dish
Step 1
Dans une casserole ajoutez la crème, la moitié du parmesan et le basilic ciselé, salez et poivrez.
Step 2
Mélangez et portez à ébullition puis laissez infuser hors du feu.
Step 3
Lavez puis coupez les courgettes dans la longueur puis en demi-rondelles de 0,5cm environ.
Step 4
Ajoutez-les dans le bol Cookeo avec un filet d'huile d'olive lancez la cuisson en mode dorer 3 minutes.
Step 5
Ajoutez alors un fond d'eau (200 ml d'eau), salez, poivrez et lancez la cuisson sous pression pendant 3 minutes.
Step 6
Dans un plat allant au four (le nôtre fait 25 x 20 cm) faites 3 couches de : crème au parmesan, feuilles de lasagnes (crues), ricotta, courgettes, mozzarella, en salant et poivrant à chaque étape.
Step 7
Une fois les 3 couches réalisées terminez par le parmesan restant. Enfournez à 200°C pendant 30 minutes.
Step 8
Servez les lasagnes. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 752 cal. |
Fat | 52 g |
Carbohydrates | 46 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Lasagnes courgette ricotta" contains 752 Energy, 52 g of Fat, 46 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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