Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une recette traditionnelle à base de pois chiches qui ne laissera personne indifférent !
Make sure you have...
Cookeo, Stovetop, Toaster, Pot (small)
Step 1
Si besoin, coupez le pain en tranches épaisses et faites-les toaster. Frottez-les ensuite légèrement avec la moitié de l'ail.
Step 2
Dans le bol du Cookeo, ajoutez : 200ml d'eau par personne, le cube de bouillon, le cumin, les pois-chiches égouttés et le reste de l'ail râpé. Lancez le programme 'sous-pression' pendant 8 minutes.
Step 3
En parallèle, dans une casserole d'eau bouillante, faites cuire les oeufs 6 minutes. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Une fois les œufs refroidis, écalez-les délicatement.
Step 4
Vérifiez la cuisson des pois-chiches. Ajoutez un peu de harissa ou une pincée de piment, si vous en avez, puis mélangez.
Step 5
Servez le pain grillé dans un bol ou une assiette creuse. Versez la bouillon par-dessus et ajoutez l'œuf mollet coupé en deux. Ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 607 cal. |
Fat | 17 g |
Carbohydrates | 78 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 11 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Lablabi comme à Tunis" contains 607 Energy, 17 g of Fat, 78 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 11 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...