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Houmous au curcuma

7 reviews

Un coup de boost avec ce houmous au curcuma

Camille C.
Camille C.
Very easy
4.7k

6 minutes

Prep time

403 cal.

Per serving

Utensil

Blender

recipe

Garlic
Chickpeas (canned)
Lemon
Tahini
Cumin (ground)
Turmeric (ground)
Olive oil

Step 1

Dans un mixeur versez : les pois chiches, l'ail, le tahini si vous en avez, 1 c. à soupe d'huile d'olive par personne, le cumin et le curcuma. Salez, poivrez et ajoutez le jus de citron.

Step 2

Mixez le tout jusqu'à l'obtention d'une texture lisse et mousseuse, ajoutez un peu d'eau si besoin et ajustez l'assaisonnement.

Step 3

Servez le houmous avec un filet d'huile d'olive. Assaisonnez à votre convenance et servez avec du pain ou des pitas, c'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy403 cal.
Fat23 g
Carbohydrates31 g
Protein14 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Houmous au curcuma" contains 403 Energy, 23 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 8 g of Fiber.

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Houmous au curcuma