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Houmous aux tomates séchées

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Un bel houmous orangé aux saveurs de tomates séchées

Camille C.
Camille C.
Very easy
9.2k

6 minutes

Prep time

484 cal.

Per serving

Utensil

Blender

recipe

Garlic
Chickpeas (canned)
Lemon
Tahini
Cumin (ground)
Sun-dried tomatoes
Olive oil

Step 1

Dans un mixeur versez : les pois chiches, l'ail, le tahini si vous en avez, le cumin et 1 c. à soupe d'huile d'olive par personne. Ajoutez le jus de citron et les tomates séchées. Salez et poivrez.

Step 2

Mixez le tout jusqu'à l'obtention d'une texture lisse et mousseuse, ajoutez un peu d'eau si besoin.

Step 3

Servez le houmous avec un filet d'huile d'olive. Ajustez l'assaisonnement si besoin. À déguster avec du pain ou des pitas, c'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy484 cal.
Fat28 g
Carbohydrates37 g
Protein16 g
Fiber11 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Houmous aux tomates séchées" contains 484 Energy, 28 g of Fat, 37 g of Carbohydrates, 16 g of Protein, 11 g of Fiber.

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