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Houmous à la betterave

11 reviews

Un houmous coloré pour varier les plaisirs !

Camille C.
Camille C.
Very easy
7.8k

6 minutes

Prep time

375 cal.

Per serving

Utensil

Blender

recipe

Garlic
Chickpeas (canned)
Lemon
Tahini
Cumin (ground)
Beets (cooked)
Olive oil

Step 1

Dans un mixeur versez : les pois chiches, l'ail, l'huile d'olive, le tahini si vous en avez, le cumin et la betterave coupée grossièrement. Ajoutez ensuite le jus de citron. Salez et poivrez.

Step 2

Mixez le tout jusqu'à l'obtention d'une texture lisse et mousseuse, ajoutez un peu d'eau si besoin et ajustez l'assaisonnement.

Step 3

Servez le houmous, ajoutez un filet d'huile d'olive, parsemez de graines de sésame si vous en avez et assaisonnez à votre convenance. À déguster avec du pain ou des pitas, c'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy375 cal.
Fat21 g
Carbohydrates32 g
Protein12 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Houmous à la betterave" contains 375 Energy, 21 g of Fat, 32 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 8 g of Fiber.

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Houmous à la betterave