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Gratin de potimarron au parmesan

151 reviews

Un gratin ultra gourmand aux couleurs de l'automne !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
20.3k

6 minutes

Prep time

40 minutes

Cook time

819 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Oven, Baking dish

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Lavez, coupez en 2 et videz le potimarron à l'aide d'une cuillère à soupe. Coupez-le ensuite en tranches.

Garlic
Thyme (dried)

Step 2

Dans un bol, mélangez 1 cuillère à soupe d'huile d'olive par personne avec l'ail râpé et le thym.

Red kuri squash (potimarron)

Step 3

Sur une plaque de cuisson, disposez le potimarron puis badigeonnez les tranches avec le mélange à l'huile d'olive. Enfournez pour 20 minutes de cuisson à 180°C.

Egg
Crème fraîche
Parmesan (grated)

Step 4

Pendant ce temps, mélangez dans un bol les œufs avec la crème et la moitié du parmesan. Salez et poivrez.

Step 5

Disposez les tranches de potimarron dans un plat à gratin puis versez le mélange œuf/crème/parmesan. Parsemez avec le restant de parmesan râpé et un peu de thym s'il vous en reste. Salez, poivrez et enfournez pour 20 minutes de cuisson à 180°C. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy819 cal.
Fat60 g
Carbohydrates73 g
Protein32 g
Fiber10 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Gratin de potimarron au parmesan" contains 819 Energy, 60 g of Fat, 73 g of Carbohydrates, 32 g of Protein, 10 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Gratin de potimarron au parmesan