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Butternut rôti au chèvre

267 reviews

Notre recette préférée de cet automne !

Camille C.
Camille C.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
53.5k

6 minutes

Prep time

1 hour

Cook time

486 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Oven, Grater, Baking dish

recipe

Butternut squash

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Coupez le butternut en deux dans le sens de la longueur. Vous pouvez couper une petite partie arrière du butternut pour qu'il tienne bien droit.

Step 2

Évidez le butternut. (Vous pouvez creuser un peu plus la chair si vous le souhaitez et la réserver pour une autre préparation).

Garlic
Heavy cream

Step 3

Râpez la gousse d'ail au dessus d'un petit bol. Ajoutez la crème liquide. Salez, poivrez et mélangez.

Goat cheese (round)
Thyme (fresh)

Step 4

Déposez le crottin dans les cavités du butternut. Ajoutez la crème à l'ail. Parsemez de thym et arrosez d'un filet d'huile d'olive.

Step 5

Enfournez pendant 60 minutes à 180°C.

Spring mix lettuce

Step 6

Sortez du four, (vous pouvez mélanger le crottin fondu avec la chair du butternut à l'aide d'une fourchette). Servez un demi-butternut pour deux. Dégustez avec une salade et assaisonnez avec la vinaigrette de votre choix. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy486 cal.
Fat25 g
Carbohydrates63 g
Protein12 g
Fiber6 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Butternut rôti au chèvre" contains 486 Energy, 25 g of Fat, 63 g of Carbohydrates, 12 g of Protein, 6 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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