Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ce soir, c'est l'automne qui s'invite dans votre assiette !
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Frying pan
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Lavez soigneusement le potimarron puis coupez le chapeau. Videz l'intérieur du potimarron à l'aide d'une cuillère.
Step 2
Déposez le potimarron avec son chapeau dans un plat à gratin. Badigeonnez l'intérieur et le chapeau avec de l'huile d'olive. Salez et poivrez. Enfournez le potimarron pendant 40 minutes à 200°C.
Step 3
Pendant ce temps, lavez puis émincez les champignons en tranches.
Step 4
Coupez les tomates séchées en petits morceaux.
Step 5
Coupez le bleu en morceaux.
Step 6
Dans une poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites cuire les champignons pendant 8 minutes. Salez et poivrez.
Step 7
Ajoutez les lentilles égouttées et les tomates séchées. Mélangez bien et laissez cuire 1 minute.
Step 8
Hors du feu, ajoutez le bleu dans la poêle et mélangez bien.
Step 9
Une fois le potimarron cuit, ajoutez le mélange aux lentilles à l'intérieur puis saupoudrez de parmesan.
Step 10
Enfournez à nouveau pour 15 minutes de cuisson à 200°C. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 482 cal. |
Fat | 20 g |
Carbohydrates | 75 g |
Protein | 31 g |
Fiber | 14 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Potimarron farci aux lentilles & bleu" contains 482 Energy, 20 g of Fat, 75 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 14 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...