Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Potimarron farci aux lentilles & bleu

138 reviews

Ce soir, c'est l'automne qui s'invite dans votre assiette !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreA Eco-score
14k

12 minutes

Prep time

55 minutes

Cook time

482 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Stovetop, Frying pan

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Lavez soigneusement le potimarron puis coupez le chapeau. Videz l'intérieur du potimarron à l'aide d'une cuillère.

Step 2

Déposez le potimarron avec son chapeau dans un plat à gratin. Badigeonnez l'intérieur et le chapeau avec de l'huile d'olive. Salez et poivrez. Enfournez le potimarron pendant 40 minutes à 200°C.

White mushrooms (whole)

Step 3

Pendant ce temps, lavez puis émincez les champignons en tranches.

Sun-dried tomatoes

Step 4

Coupez les tomates séchées en petits morceaux.

Blue cheese

Step 5

Coupez le bleu en morceaux.

White mushrooms (whole)

Step 6

Dans une poêle, ajoutez un filet d'huile d'olive puis faites cuire les champignons pendant 8 minutes. Salez et poivrez.

Lentils (cooked)
Sun-dried tomatoes

Step 7

Ajoutez les lentilles égouttées et les tomates séchées. Mélangez bien et laissez cuire 1 minute.

Blue cheese

Step 8

Hors du feu, ajoutez le bleu dans la poêle et mélangez bien.

Parmesan (grated)

Step 9

Une fois le potimarron cuit, ajoutez le mélange aux lentilles à l'intérieur puis saupoudrez de parmesan.

Step 10

Enfournez à nouveau pour 15 minutes de cuisson à 200°C. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy482 cal.
Fat20 g
Carbohydrates75 g
Protein31 g
Fiber14 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Potimarron farci aux lentilles & bleu" contains 482 Energy, 20 g of Fat, 75 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 14 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreA Eco-score

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
138 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Potimarron farci aux lentilles & bleu