Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Granité à la grenadine

13 reviews

Quoi de plus rafraîchissant qu’un granité ? Grenadine, pêche, menthe... Déclinez-le avec le sirop de votre choix !

Camille C.
Camille C.
Very easy
10.4k

4 minutes

Prep time

3 hours

Resting time

66 cal.

Per serving

Ingredients

Make sure you have...

Water (240 ml)

recipe

Grenadine
Water

Step 1

Dans un plat à gratin, sur 1 ou 2cm de hauteur, mélangez le sirop avec 240ml d'eau /personne.

Step 2

Placez le mélange eau-grenadine au congélateur pendant 3h. Mélangez toutes les 30 minutes à l'aide d'une cuillère ou d'une fourchette.

Step 3

Une fois la texture souhaitée, sortez le granité du congélateur et servez-le dans des ramequins ou des verres, c'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy66 cal.
Carbohydrates16 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Granité à la grenadine" contains 66 Energy, 16 g of Carbohydrates.

13 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Granité à la grenadine