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Accueillez les beaux jours à bras ouverts !
6 minutesPrep time
426 cal.Per serving
Skewers
Step 1
Retirez la peau du melon à l'aide d'un couteau puis coupez-le en deux. Videz-le puis coupez-le en cubes.
Step 2
Dans un bol, mélangez : les billes de mozzarella et le pesto.
Step 3
Sur un pic à brochette, ajoutez un cube de melon, une bille de mozzarella et du jambon cru. Répétez cette opération une fois, en fonction de la longueur de votre brochette, en finissant par un cube de melon. Recommencez autant de fois que de brochettes nécessaires.
Step 4
Servez le gazpacho bien frais dans un bol ou une assiette creuse. Assaisonnez d'un filet d'huile d'olive et de poivre. Ajoutez les brochettes sur le dessus, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 426 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 18 g |
Protein | 28 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Gazpacho & brochettes melon, mozza, prosciutto" contains 426 Energy, 26 g of Fat, 18 g of Carbohydrates, 28 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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