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Le duo épinard-chèvre ne déçoit jamais et certainement pas dans une galette !
Make sure you have...
Frying pan, Stovetop
Step 1
Dans une poêle chaude, sur feu moyen, ajoutez les épinards. Faites-les décongeler selon les instructions du paquet.
Step 2
En parallèle, coupez la bûche de chèvre en rondelles.
Step 3
Une fois les épinards décongelés et l'eau évaporée, ajoutez la crème fraîche. Mélangez bien. Salez et poivrez.
Step 4
Faites fondre une noisette de beurre dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez la galette de sarrasin suivi du mélange d'épinards et des rondelles de chèvre.
Step 5
Laissez cuire 3 minutes, puis rabattez les bords de la galette vers l'intérieur.
Step 6
Servez la galette dans une assiette avec une salade verte assaisonnée selon vos goûts. C'est prêt !
Pour réaliser vos propres galettes de sarrasin, tapez “Galette de sarrasin" dans la barre de recherche de l’application !
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 440 cal. |
Fat | 34 g |
Carbohydrates | 21 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 3 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Galette épinards & chèvre" contains 440 Energy, 34 g of Fat, 21 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 3 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
C Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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